Despre noi

Suntem iubitori de animale cu peste 10 ani de experiență

În cadrul Cabinetului Veterinar Dariemi Galați, ne focusăm să păstrăm sănătatea fizică a animalului dumneavoastră de companie, dar nu ne putem abține să nu-l iubim și să creăm o „relație” și cu acesta. Ne place să „conversăm” și cu el, nu numai cu dumneavoastră, pentru că, astfel, știm că putem să îl ajutăm mai bine în vindecare.

Cabinetul veterinar Dariemi se bazează pe experiența în servicii veterinare a D-nei Doctor Simona Postelnicu și pe dragostea pentru animale pe care o are dânsa. Ne dorim să fim cât mai aproape de companionul dumneavoastră, să vă ascultăm, să analizăm și să evaluăm corect starea de sănătate al animăluțului și să instituim o conduită corectă de tratament.

Am dotat cabinetul cu tot ceea ce este necesar pentru a asigura servicii veterinare de calitate, analize de laborator, intervenții chirurgicale veterinare, cosmetică felină și canină, microcipare și înregistrare în RECS.

Poza Veterinar8

Pe lângă acest lucru, avem în vedere perfecționarea continuă, tocmai de aceea suntem prezenți la tot ce înseamnă conferințe, seminarii sau cursuri din domeniu care ne permit să ne îmbunătățim permanent cunoștințele profesionale.

Vă așteptăm cu drag în cabinet, cu rugămintea să ne sunați în prealabil pentru a vă putea programa la o oră la care nu sunteți nevoiți să așteptați și să putem și noi prelua rapid pacientul.

Vă mulțumim pentru că ne-ați vizitat website-ul!

Echipa Blue Heart Vet